Az óvodai jelentkezésről / lezárult

Az óvodai jelentkezésről / lezárult


Óvodánkba szeretettel várjuk a XI. kerületi katolikus családok óvodáskorú gyermekeit. (2017. 09.01. előtt született gyermekek)
 
A 2020-2021-es nevelési évre a helyzetből adódóan személyes jelentkezésre nem lesz lehetőség, így az eljárást elektronikus úton fogjuk lefolytatni.
 
Április 6-án fog felkerülni az Adatlap óvodai jelentkezéshez című word dokumentum, melyet kérünk kitölteni és az Adatkezelési tájékoztató elolvasása után a word formátumban visszaküldeni, 2020. április 14-én éjfélig
 
A jelentkezéshez szükség lesz:
-           A gyermek adataira,
-           A gyermek oktatási azonosítójára (Ezt a körzetes óvodák már megkaptak az Oktatási Hivataltól, ezért ha nem rendelkeznek vele, akkor azt gyermeke kötelező felvételét biztosító óvodájától tudhatják meg.)
-           A körzetes óvoda nevére és e-mail címére is.
 
A jelentkezés feltételei:

  • Betöltött harmadik életév
  • XI. kerületi állandó lakóhely
 
A beiratkozáshoz szükséges iratokat már csak a felvételt nyert gyermekektől fogjuk bekérni, legkésőbb az első óvodai nevelési napon.
 
A felvételi bizottság április -16-án minden családot elektronikus úton értesít a felvétel eredményéről. Akiket nem tudunk felvenni helyhiány miatt vagy egyéb okokból, azok a gyermekek a kötelező felvételt biztosító (körzetes) óvodába automatikusan felvételt nyernek.